Her er familiens nye hund

Er det blevet tid til at udvide familien med en lille pelset størrelse? Valget af hunderace har stor betydning for, hvilken oplevelse man får med sit nye kæledyr. En Cavalier King Charles Spaniel er en blød og lille hund, som passer godt til familielivet med børn.

Racen er god med børn og andre mennesker generelt. En Cavalier King Charles Spaniel kan let omstille sig til nye omgivelser, og den kan opdrages og trænes.

Børnenes bedste ven

Cavalier King Charles Spaniel er en hund, som potentielt kan blive rigtig gode venner med børnene i familien. Hvis børnene leger meget med hunden eller bruger tid med den på anden vis, kan der dannes et stærkt bånd mellem dem.

Hvis der er andre dyr i huset, kan en Cavalier King Charles Spaniel også trives godt med dem.

En Cavalier King Charles Spaniel er ikke en spor skræmmende hund. Det skyldes både hundens måde at være på og dens størrelse.

Når der kommer gæster i huset, vil hunden ofte gø til at starte med, men den bliver hurtigt rolig. Cavalier King Charles Spaniel er god til at møde fremmede, og det er en venlig hund.

Mulighed for opdragelse og træning

En Cavalier King Charles Spaniel bør trænes fra hvalpestadiet. Det er her, der er bedst mulighed for at præge hundens adfærd.

En Cavalier King Charles Spaniel, der ikke er opdraget, har tendens til at gø meget. Vil man undgå det, må man sørge for at opdrage hunden og lære den ikke at gø.

Cavalier King Charles Spaniel er en legesyg hund, hvilket også betyder, at den gerne vil lege med børnene i familien. Det kan dog være en forstyrrelse i træningen, og her kræver det tålmodighed som træner. En opdraget Cavalier King Charles Spaniel vil dog være det hele værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *