Lammeskindssadel – Kvalitet til dig og din hest

Gør dig selv en tjeneste med denne hyggelige og varme saddel. En lammeskindssadel er en rigtigt lækker mulighed for både dig og din hest. Den er ekstremt blød og varm, og faktisk den bedste måde, at forberede sig på vinter ridning. Med lammeskinds sadlen er du nemlig sikker på, at du har alt, hvad du behøver for at holde dig varm og tør igennem hele ride turen. Det er dog ikke kun om vinteren at sadlen er god for dig og din hest, da uldet også har den funktion, at den holder hesten kølig om sommeren.

Lammeskindet er også godt for hesten, da det leverer god komfort. Vægten fordeles ved hjælp af ulden, og det gør, at hestens ryg har det bedre. Derudover er skindet utroligt godt for hestens hud under sadlen, da uldet gør, at det både er godt at ånde i, men også tillader luft inde under sadlen. Dette betyder, at der ikke danner sig fugt og sved under sadlen, når du er ude på en af dine rideture.

Det eneste man skal tænke på inden man anskaffer sig en lammeskindssadle er, at den kræver en smule vedligeholdelse. Det anbefales, at sadlen renses for hår og skidt efter hvert brug, da dette betyder, at skindet holder sig pænt og fint. Ved at gøre dette forlænger du din sadles levetid til mange års forbrug. Derudover er det vigtigt, kun at vaske sadlen med koldt vand og rengøringsmiddel, som er beregnet til uld. Hvis ikke du gør det dette, så vil du komme til at ødelægge uldens struktur, og hermed vil sadlens blødhed og andre fordele forsvinder.

Christ lammeskindssadel er et super godt valg for dig, som overvejer en lammeskindssadel. Den er utroligt rar at sidde i, da den både kommer med cirka 30 mm uld på toppen af sadlen, men yderligere, fordi den kommer med lammeskindspuder til knæene og polstringspuder. Polstringspudernes funktion fungerer sådan, at den skåner din ryg og hestens, og derfor gør hele ride oplevelsen meget bedre. Med Christ lammeskindsadel er der altid garanti for en blød, varm og behagelig ridetur. Med Christ oplever man en tættere kontakt til sin hest. 

14 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *