Slipsenål til outfittet

Slipsenål til outfittet

Skal du af sted til barnedåb og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan løsningen for en være et slips. vi giver dig et kæmpe sortiment af flere differentierende afstøbninger af slips her finder du brede slips, som en sjov onkel vil ønske eller tyndeslips til dig som vil se professionel ud når man skal ind til møde. Her kan man uden tvivl finish sit look med en slipsenål, som let og elegant holde styr på dit slips og gør at din look sidder i skabet.  

Skal man til julefrokost med familien? 

En af de klassiske situationer man anvender slips er hvis man mødes om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til jule tam tam, der har BalderClothes den ideelle løsning til dig som vil have med et specielt juleslips. Her har BalderClothes et væld af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med seje motiver.  

Elsker du at gøre dig lækker? 

Om du er studerende, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få ens look til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig der særdeles ønsker at gøre noget mere ud af ens outfit. Her kan det være lækkert at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så hvis man ejer et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så ens outfit er gennemgående og at din viden på mode er til at se og kanimponere dine venner 

Mangler du hjælp 

Hos BalderClothes ser vi et gigantisk produktkatalog af slips i utallige modeller. Her kan vi guide en til hvilket slips, der passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en assistance om hvad som kan passe ideelt sammen. Vi har igennem en længere periode arbejdet med slips og ved dermed hvad, der er værd at vide og hvad man skal tænke over, når man skal vælge et slips.  

Det kvalitetsbevidste valg 

Vi går op i kvalitet og du vil finde at de fleste af vores slips er lavet af silke, så det er let for dig at binde. Her finder du samtidig at vores slipsenåle er i enkle og stilrent design. Så man er sikker på at slipset ej kommer til at være irriterende for en eller være for meget. Med en slipsenål finder man en elegant accessorie, der er nem for en at anvende. BalderClothes sortiment heraf er i guld og sølv, så den sikkert er til at se på slipset, så man kan se den ekstra detalje man har påført sit look.  

Den praktiske løsning 

Man skal ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål kan assistere en, hvis de første par snaps er kommet indenbords. Slipsenålen hjælper dig nemlig også med at organisere slipset, så slipset ej skrider ud til den ene side og derved gør dit slips skævt. 

Et utal af farver 

Er du den farverige type, som holder af farver i ens påklædning og har søgt efter hjemmeside, hvor man kan købe slips i tonsvis forskellige farver? Så bør du ikke lede længere, BalderClothes har slips i flere farver og mønstre. Både med striper og med helt stilrent slips med en farve som er gennemgående i slipset.  

Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis man har en tanke til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du efterspørge det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *