VI ER JERES ELEKTRONIK GROSSIST! 

VI ER JERES ELEKTRONIK GROSSIST! 

NORTAGG er eksperter inden for grossist tøj og har igennem en længere periode håndteret telefon tilbehør engros. Vi har gigantiske mængder produkter på vores webshop, som er klar til at blive leveret hos jer. Mangler jeres kunder den bedste skærmbeskyttelse så er du kommet til det rette sted. Vi har et masivt sortiment som tilbydes til den bedste pris i landet.  

Indenfor engros elektronik har NORTAGG en del solide tilbud til vores kunder. Det kan være at I måske står og har brug for den mest optimale skærmbeskyttelse for jeres medarbejdere, så deres telefoner fungerer perfekt og de er i stand til at betjene dine købere optimalt. Som forhandler af engros elektronik har NORTAGG en del muligheder for at fikse jeres problem. Vi har blandt andet markedets bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores SmartGlass som kan sikre en fantastisk beskyttelse af din mobiler. NORTAGGs SmartGlass er virkelig fleksibelt på grund af vores produktion. Fremfor det tradionelle følsommme materiale som findes som de fleste elektronik grossist, har vi hos NORTAGG produceret vores SmartGlass med en blanding af plastik og kraftigt glas, som derfor giver os et stabilt produkt.  

Mangler I tøj ?   

Hos NORTAGG har vi et stort sortiment af fantastisk tøj, hvor jeres virksomhed kan finde mange gode muligheder. Mangler dit firma tøj til jeres ansatte? NORTAGG har ofte gode skjorter af den bedste kvalitet, og vi forhandler engros tøj, så du kan få de korrekte til jers virksomhed. NORTAGGs kæmpe sortiment dækker over flere forskellige udgaver, og NORTAGG kan af den grund tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er altid parat til at leve op til dine krav og levere den korrekte kvantitet. Eksempelvis tilbyder vi et stort sortiment af sportstøj af den bedste kvalitet som vil passe optimalt til din butik. Vores sortiment vil også hjælpe din butik i den kommende periode eftersom det gode vejr kommer tilbage til Danmark og flere mennesker skal ud og hike igen. Som et eksempel vil vores poloer være perfekt til golf. Som grossist tøj har vi for det meste et fuldt lager og fantastiske priser parat til vores kunder, og NORTAGG tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved os er vores øje for kvalitet. Vi handler kun med tøj i særdeles høj kvalitet, og du vil derfor udelukkende være sikker på at modtage fantastiske sendinger. Som B2B grossist er vi altid interesseret i vores købers respons, og vi placerer en utrolig indsats i vores kundeservice. Købere er derfor altid velkomne til at vende tilbage med en vurdering efter I har givet vores elektronik en tester, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse ekstra.     

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *