En hund skal aktiveres

Anskaffer du dig en hund, skal du være sikker på, at du også har tid til at aktivere den. En hund skal nemlig aktiveres hver dag. Nogle hunde har ikke brug for så meget aktivering, men andre hunde har brug for rigtig meget.

Det er vigtigt for din hunds trivsel, at den får den rette mængde aktivering. Den må hverken være under- eller overstimuleret.

Aktivering af hund kan være mange forskellige ting. Næsearbejde er rigtig godt. Fælles leg med egnet hundelegetøj er også en god ting.

Leg med din hund

Anskaf dig noget hundelegetøj på canem.dk, og leg med din hund. Hos Canem har de et stor udvalg af forskellige slags hundelegetøj. Du kan vælge lidt forskellige ting, så du kan lege forskellige lege med din hund.

Du kan også finde andet hundeudstyr hos Canem. Det er nemt, når man kan købe det hele det samme sted.

Der er mange forskellige slags lege, du kan lege med din hund. Nogle af de bedste er dem, hvor du også deltager. Når I leger sammen, styrker det jeres forhold. Så leg sammen med din hund.

Leg ikke for meget

Selvom leg er en god aktivering, er det ikke nok. Det vil blive for ensformigt, hvis det er den eneste aktivering, din hund får. Desuden kan det stresse din hund, hvis du leger for meget legetøjsleg med den. Hold legetøjslegen nede på et kontrollabelt niveau, og aktiver også din hund på andre måder.

Du kan aktivere din hund ved at få den til at bruge snuden og ved at lade den bruge kroppen. Kast dens aftensmad ud på græsplænen, og lad den selv finde den. Så bruger den snuden. Gå (og løb) nogle lange ture. Så bruger den kroppen. Træn også med din hund. At træne fine tricks kan være sjovt, og det er en rigtig god aktivering.

14 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *