Hvor skal man købe kæledyr henne?

Køb dit nye kæledyr på dyrportal.dk

Har du lyst til at anskaffe dig et kæledyr, for eksempel en hamster, en kanin, en sumpskildpadde eller køb hund? Ja, en kat for den sags skyld? Så kan det være svært at vide, hvor man anskaffer sig sådan et dejligt nusseagtigt kæledyr, som formentlig bliver din nye bedste dyreven. Hvor leder du i mængden af dyresalg, der fremstår på den blå avis, på gul og gratis eller andre sider? Måske er det humbug? Alle lovpriser jo deres kæledyr, men hvem ved, hvad de har været udsat for eller hvilken type personlighed de har? Ingen kan være sikre, med mindre du investerer i et dyr med en stamtavle og bruger mange, mange penge herpå. So, what to do? Du kan jo gå ind på websitet dyrportal.dk og se, hvad du kan finde i deres dyresalg. 

Et kæledyr er ikke bare et kæledyr

Måske tænker du at en kat bare er en kat eller en hund bare en hund. Det er nok især, hvis du ikke er så erfaren ud i at skaffe dig et kæledyr eller omgås det i hverdagen. Men, så let er det ikke. Et kæledyr, lad os sige en hund, er et komplekst væsen, der har sin egen psykologi, adfærd og behov og derudover findes der jo mange forskellige racer at vælge i mellem. Hvis du gerne vil anskaffe dig en hund, kan du gå ind på diverse sider om hunde, for eksempel dansk kennelklub og orentere dig om, hvilke racer, der har hvilke karakteristika, behov og personligheder og derudfra også snakke med nogle hundeeksperter. Hermed kan du gøre dig klart yderligere: 

  1. Skal det være en meget motionskrævende hund eller en mere lille selskabshund? 
  2. Skal det være en hund, der kræver megen træning eller lidt træning? 
  3. Skal det være en hund, der kan omgås børn? 
  4. Er du væk meget af dagen eller hjemme? Dvs. skal det være en hund, der er mere eneboer fremfor meget social eller omvendt? 

Disse spørgsmål kan hjælpe dig til at finde lige netop den hund, du og hunden har brug for. På denne måde får I begge to en bedre oplevelse og chancen for at I bliver sammen vil være væstentligt større. 

En hamster, fugl eller kanin? 

Er det mere et kæledyr til dine børn, der er i skole eller børnehave hele dagen og i øvrigt godt kan glemme at fodre den? Ja, så er en kanin, fugl eller hamster måske mere sagen, når du kigger på dyresalg. Det kan være mere overskueligt med en hamster, der passer sig selv i dens hamsterhjul og bare skal have noget tørfodder en gang imellem. En kanin kan også blive sat på græs ude i haven, så den selv kan gå og nippe af græsset og også løbe lidt omkring og få rørt sig, eventuelt sammen med andre kaniner. Vær bare opmærksom på, at hvis I sætter en hun og en han sammen, ja, så forbliver I nok ikke alene om noget tid. Det vil børnene sikkert synes er vældig sjovt. God fornøjelse! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *