Hundeseler

Hundesele er en super opfindelse! Hvorfor? Læs med her og bliv klogere på hundeseler. 

En hundesele er mere skånsom over for hundens nakke og hals end et almindeligt halsbånd er. Det skyldes, at hundeselen trækker i hele hundens overkrop og ikke kun i hundens hals. Hunde trækker tit, når de går, og mange hunde er nysgerrige. Det er derfor en fordel med en hundesele, hvor hunden kan få lov til at løbe lidt af sted.

  • At gå pænt

Hundeseler er nemmere at bruge, hvis du gerne vil lære din hund at gå pænt. Det skyldes, at du ikke skal trække så meget i hundens hals ved et halsbånd, men i stedet for kan du nemmere få balance i hunden ved at holde den i skak med en hundesele.

  • Hundeseler er skånsomme for pelsen

Måske kender du det, hvor man kan se på hunden, at den har halsbånd på. Pelsen er trykket ned af halsbåndet, og det hjælper ikke, hvis man går tur med hunden og skal trække i halsbåndet for at få den til at komme tilbage. En hundesele er mere skånsom over for hundens pels, og der findes hundeseler, der er lavet til langhårsracer, så de er ekstra skånsomme for hunde med lang pels.

Du kan få hundeseler med flotte farver og udtryk. Vælg en hundesele der kendetegner dig og din hund. Måske har du en yndlingsfarve, eller du vil gerne have en med tryk på. Der findes alverdens hundeseler med flotte farver. 

  • Hundeseler kan tages på forskelligt

Hundeseler behøver ikke at skulle over hundens hoved. Du kan få nogen, der skal klikkes på, hvis din hund ikke er vild med at få noget over hovedet. Det gælder særligt hunde, der ikke er vant til hundeseler.

13 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *