Derfor er en engelsk bulldog den perfekte tilføjelse til familien

Over 450.000 ud af alle danske familier har mindst en hund som kæledyr. Der er altså ingen tvivl om, at hunden er menneskets bedste ven. Ligesom man klikker bedre med nogle mennesker en andre, er der dog også forskel på, hvilken hund der vil blive din bedste ven. Nogle hunde er energiske og egner sig bedst til sporty ejere, der ikke har problemer med at gå daglige ture. Andre hunde passer lige ned i håndtasken og nyder at blive nusset om. Leder du imidlertid efter den perfekte hun til børnefamilien, er der ikke et bedre valg end den engelske bulldog.

 

For det første ser en engelsk bulldog bare utroligt sød ud. Det betyder at selv mindre børn, der ellers ofte vil blive skræmt af en større eller mere skræmmende udseende hund, let bliver gode venner med en engelsk bulldog. Godt nok stammer engelsk bulldog fra en kamphunderace, men det eneste der er tilbage af de gener, er hunden charmerende ansigt samt deres loyalitet og stædighed. Vil du vide mere om den engelske bulldog som race, kan du læse videre på engelsk-bulldog.dk.

En engelsk bulldog skal trænes

Som med alle andre hunde kræver samvær med børn dog undervisning af begge parter. Børnene skal lære ikke at gå for vidt i legen med hunden, mens hunden skal lære at børnene vil den det bedste, og at de er en del af dens nye familie. Lykkes det, kan der skabes et stærkt bånd mellem børn og en engelsk bulldog.

 

Træning af en engelsk bulldog er i det hele taget essentiel, for ellers bliver den lidt buttede hund kun mere buttet, doven og asocial. Det er en oplagt mulighed for at holde børnene engagerede i hundepasningen, selvom hvert sekund ikke handler om leg. Med ordentlig træning kan en engelsk bulldog altså sagtens blive den perfekte, lydige familiehund, der for eksempel sagtens kan være alene hjemme. Er det jeres nye bedste ven?

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *