Tre aktiviteter både du og din hund vil elske

Når man har en travl hverdag med villa, Volvo og vovse, er det ikke altid man er så opfindsom, når det kommer til lige netop vovsen. Det bliver måske kun til de samme, daglige gåture på den samme rute. Det kan være rart for dig og din hund at prøve nogle nye aktivister – især hvis det er noget, du som ejer, også får gavn af. Læs med her og få tre gode aktiviteter, både du og din hund med sikkerhed vil elske!

Tag en tur i skoven

Det lyder umiddelbart meget kedeligt og simpelt, men en tur i skoven er med garanti noget din hund vil elske. I skoven kan den frit snuse og udforske de mange nye indtryk og dufte, der vil være der. Dette er også en god måde for dig at få et sceneskift og få noget frisk luft og motion. På din tur vil du måske også finde ting, du kan tage med hjem – eksempelvis bær som hindbær og jordbær. Med dette kan du for eksempel lave en overlækker hindbærsorbet til familien – what’s not to love?

Er du ikke lige typen, der nødvendigvis nyder en gåtur, men i stedet er til mere action kan du tage en god ven med, og sammen kan I lave nogle fælles aktiviteter. Det kan for eksempel være at skyde fredeligt med et gamo luftgevær.

Lær nye tricks

Måske har du en hund, der allerede kan en masse tricks, eller måske ønsker du, at den skal lære nogle nye, fede tricks, der kan imponere familie venner. Det er meget sundt for din hund at bruge og stimulere hjernen og dette kan blandt andet gøres ved hjælp af nye trick og kunster. Du som ejer vil helt sikkert også elske at tilbringe tid med din hund på denne måde, og du vil garanteret også synes det er enormt sjovt at se din hund kunne en masse nye, seje tricks. Når det kommer til nye tricks og kunster med din hund er det bare med at være kreativ og måske se, om du kan udfordre din hund en smule. Der findes de klassiske tricks som giv-pote, sit og dæk, men du kan garanteret selv finde på en masse nye, som måske ”rul rundt” tricket.

Tag din hund med ud og bade

Hvis du er en af dem, der om sommeren nyder en tur på stranden eller i poolen, er denne aktivitet lige noget for dig. Mange vælger om sommeren at tage deres hund med på stranden, netop fordi mange hunde, ligesom os mennesker, elsker vand og kan lege i det i timevis. Ved at tage din hund med på stranden får du ikke kun en sjov tur, men du slipper også for at stresse over at skulle nå hjem til den derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *