Spar penge på hundeforsikring

Spar penge på hundeforsikring

Når du anskaffer dig en hund er det noget af det sidste du tænker på måske en hundeforsikring. Dog er en hundeforsikring rent faktisk lovpligtig og du skal tegne sådan en indenfor relativ kort tid efter du har fået dig en hvalp. Du kan også allerede tegne forsikringen i takt med du henter hunden.

Hvorfor er hundeforsikring så vigtig

Der er utrolig mange elementer i det at have en forsirking, det er præcis som med din bil, hvis du kører galt eller forvolder andre skade så er det din snvarsforsikring der skal dække ulykken. Præcis det samme gør sig gældende med en hundeforsikring. Derudover kan det virkelig løbe op i mange penge hvis der sker et trafik uheld eller en anden hunde skal på akut dyrehospital.

Faktisk kan det løbe op i rigtig mange tusind kroner og derfor er en ansvarforsikring lovpligtig. 

Er hundeforsikring billig

Det kommer naturligvis an på om du vælger en basis eller om du vælger en udvidet forsikring hvor din hund også er dækket ved sygdom. Omostninger kan være uoverskuelige hvis din hund bliver syg og så er det ikke sjovt hvis der samtidig skal bruges mange 1000 kroner på dyrehospitalet.

Du bør orientere dig omkring alle vilkår, du kan gå ind på gladforhund.dk og se om du kan spare på hundeforsikring. Her har du mulighed for at indhente 3 tilbud fra 3 af de store etableret forsikringselskaber og på den måde sikre dig at konkurrencen er til din fordel. Du skal dog altid huske at læse alle vilkår, især omkring selvrisiko og forbehold så du er sikret på den bedst mulige måde hvis uheldet er ude og eller din hund bliver syg.

Du kan også orientere dig mange andre steder på nettet, google er et godt redskab til at undersøge markedet, det kan være en time der er rigtig godt givet ud !

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *