Drømmen om kørekortet

Jeg havde i en længere periode gerne ville tage kørekort. Mange af mine venner var allerede begyndt at fortælle mig, hvor fedt det var at begynde på det at lære at køre bil. Det var ligesom en start på en ny ting, og det var selvfølgelig en ting, jeg selv var meget interesseret i. Da vi var gamle nok nu og selvfølgelig gerne ville starte, når man kan, da jeg siden jeg var lille har jeg har set frem til dagen, hvor man kan få lov til at køre bil, og nu kom den jo, så hvorfor ikke få det bedste ud af det og komme i gang så hurtigt som muligt? Så det gjorde jeg. Jeg fik talt med min mor og spurgte, om hun kunne låne mig lidt penge. Og da jeg fortalte, at det var til mit kørekort, behøvede jeg ikke at låne dem, for hun ville gerne betale halvdelen af det. Så det gjorde det også dejligt nemt at fortsætte. Vi boede i Vanløse og fandt en køreskole tæt på, som var blevet anbefalet af mange. topgear-trafik.dk . Hele forløbet var dejligt nemt, især da køreskolen lå så tæt på. Og jeg fandt det rart, at der var flere afdelinger til teori, hvis man nu befandt sig et andet sted. Desuden var min kørelærer meget rar og flink. Han fik mig igennem forløbet dejligt nemt. Han forklarede tingene rigtig godt, og da jeg endelig skulle op til min køreprøve, så kunne det ikke være gået bedre. Selvom jeg var lidt nervøs, så vidste han lige præcis, hvad han skulle sige til mig. Især det, ved jeg, har jeg haft en masse gode samtaler under vores kørsel. Så havde vi nærmest også lært hinanden at kende rimeligt godt. Så det virkede egentlig ikke som om en kørelærer fortalte mig det, men mere som en ven, for det var nærmest det, han var blevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *