For dig der gerne vil gøre tingene selv

Du kan godt lide at gøre tingene selv. Det er forståeligt. Der er noget over at være selvforsyndende og uafhængig. Det er også sejt. Det er særligt sejt, hvis du får gæster og du kan sige at du selv har lavet maden samt selv har haft det til at gro ude i din have. Hvis der er noget der er sejt, så er det det!

Hvis du selv planter de ting du skal bruge til mad og så videre, er det ikke kun for maden. Det er en hobby. Og så er det sundt! Det er fantastisk at gå og passe planter, urter og hvad du ellers har i haven. Frisk luft!

Planteprocessen til et nyt niveau

Det er sejt i sig selv, hvis du selv planter dine grøntsager, frugter og så videre. Men ser det godt ud i din have? Selvfølgelig er det kun et vigtigt spørgsmål, hvis du går op i det. Hvis du går op i det, kan kapilærkasseskjulere lige være noget for dig.

Kapilærkasseskjulere gør nemlig at det andre – og eventuelt dig selv – ikke ser, hvad I ikke behøves se. Altså alt det der faktisk ikke er vigtigt for jer at se, men det stadigvæk er der, hvilket selvfølgelig er vigtigt!

Sådan laver du syltede kirsebær

Hvis noget af det du planter, er kirsebær, kan du selv lave syltede kirsebær derhjemme. Sådan laver du syltede kirsebær – Det du gør, er at skylle dine friske kirsebær og herefter pille stilkene af. Herefter kommer du 7 dl vand i en gryde med 250 gram sukker og 0,5 kirsebæreddike. I den blanding kommer du også to stjerneanis i og en udskrabet vaniljestang. Dette lader du koge i 1-2 minutter.

Når tiden er gået, er det tid til at putte dine kirsebær i samt og lade det koge i 3-4 minutter. Når tiden er gået, kan du lade det køle lidt og herefter komme det i sylteglas og lad det her køle helt af. Hvis ikke det åbnes, kan det holde i 3-4 måneder. Hvis det bliver åbnet, er det kun 20-30 dage inden udløbsdatoen er nået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *