Sund ernæring til vores hund

Det kan være en helt jungle at finde det rette hundefoder til vores nye hund. Der er masser af annoncer med gode tilbud men vi er lidt i tvivl om hvad vi skal vælge trods de gode tilbud.

Vi er faldet over flere leverandører og vores fokus er kommet mere på kvalitet frem for kvantitet. Nok kan vi spare nogen penge på hundefoder men konklusionen er efterhånden at der også kan være god økonomi i at købe et fornuftig måske lidt dyrere produkt og så på sigt spare dyrregningerne fordi hunden måske mistrives med dårligt foder. 

Det er selvfølgelig et regnstykke der er umuligt at gøre op men de kloge påstår også at hunden trives bedre når den får det rigtige foder. Ernæring til hunden er bare utrolig vigtig hvis man ønsker sig at hunden får et langt sundt og stabilt liv. 

Vi kigger nogen gange lidt ind ad som mennesker og det er jo lidt sandt at hvis vi over en periode spiser lidt for usundt og lidt for meget slik så er vores trivsel ikke helt i top. På samme måde er det med hunden som jo på ingen måde selv bestemmer hvad den ønsker at spise af hundefoder.

Vi har derfor besluttet os for at købe dyrt ind af hundemad i den forventning om at det er billigere på den lange bane. Hertil kommer alle de absolut ultimative sidegevinster.

Vores hund stortrives, den får god og sund ernæring og den holder sig mega godt. Vi som hundefamilie trives også med langt bedre samvittighed fordi vi ikke skal spekulere om det sidst indkøbte hundefoder fra supermarkedet nu også er godt nok til vores elskede hund.

Vi kan kun anbefale at man tænker sig godt om når man anskaffer sig en hund. Økonomien her og nu kan altid gøre ondt, men på den lange bane vil det være godt for økonomien, hunden, trivsel og hele pakken hvis du sørger for sund ernæring til hunden fra den dag du modtager din lille hvalp.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *