Ole Lynggaard smykker er blandt de mest elegante på markedet

Ole Lynggaard Copenhagen er et af de mest kendte og populære smykkemærker i Danmark. Blandt både unge og gamle er Ole Lynggaard anerkendt som et af de mest luksuriøse mærker med et skarpt fokus på uovertruffen kvalitet og innovativt design. Derfor er det ikke alle steder, man kan købe disse eksklusive smykker. Et af stederne er Guldbrandsen Juveler, som er blevet udvalgt som autoriseret forhandler af de elegante og tidløse smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen. De har et bredt udvalg fra Ole Lynggaards populære smykkeserier. Ole Lynggaard smykker er skabt med fokus på skønhed og kvalitet, hvilket gør hvert enkelt smykke til et tidløst kunstværk. Uanset hvilken stil du har, kan du med sikkerhed finde de perfekte Ole Lynggaard smykker til dig.

Smykkefirmaet Ole Lynggard blev grundlagt i 1963 af guldsmed og berejst Ole Lynggaard. I 1987 kom hans datter, Charlotte Lynggaard, ind i firmaet, og et kreativt og frugtbart samarbejde mellem far og datter begyndte.

I dag er Ole Lynggaards søn Søren Lynggaard administrerende direktør for virksomheden, og Ole Lynggaard Copenhagen er fortsat et af de førende navne inden for dansk smykkedesign. Med mere end 100 ansatte skaber Ole Lynggaard udsøgte smykker, der sælges over hele verden. Køb Ole Lynggaard smykker flere steder online, hvor du kan være heldig at finde de eksklusive smykker til gode priser.

Ole Lynggaard smykker med inspiration fra hele verden

Ole Lynggaards mange serier dækker et bredt spektrum, og inspirationen kommer fra mange forskellige kilder. Naturen er det dominerende udgangspunkt for designet i serierne Slanger, Stjerner, Blade, Elefant, Skov og Natur, mens designet i Magic Circus f.eks. er påvirket af 1930-1940’ernes omrejsende cirkus, og i Gypsy serien er Ole Lynggaard inspireret af antikke sigøjner-smykker.

Et af de mest kendte Ole Lynggaard smykker finder man i den ikoniske Lotus-serie. Lotus-serien er resultatet af datteren Charlotte Lynggaards livslange kærlighed til ædelstene i sjældne farver. Serien har fundet sit poetiske udtryk i hendes samling af hellige Lotus-smykkers blomster. Ole Lynggaard smykker fra Lotus serien er uden tvivl en af de mest feminine ringe på smykkemarkedet. Den udtrykker både elegance og eksklusivitet. Ole Lynggaard smykker fra Lotus serien er designet til at blive båret alene eller i kombination med et smukt Ole Lynggaard vedhæng eller Ole Lynggaard øreringe i samme farve, som understreger hans engagement i kvalitet og håndværk, som er tydeligt i hvert enkelt af hans fantastiske smykker.

Ole Lynggaard smykker er i fantastisk kvalitet og design

Ole Lynggaard smykker er designet i de bedste kvalitetsmaterialer og klæder stort set enhver kvinde. Ole Lynggaard halskæder leveres med Ole Lynggaards smukke vedhæng, der pryder enhver guldkæde eller sølvkæde. Uanset om det er Sweet Drops, Lotus eller Leaves vedhæng, så er de kendetegnet ved at både design og materialer er i topklasse. Et smukt Ole Lynggaard vedhæng eller charm går aldrig af mode. Ole Lynggaard smykker er den perfekte måde at tilføje et strejf af luksus til ethvert outfit. Ole Lynggaard smykker kan fås hos en række forskellige forhandlere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *