Mangler du ideer til gaver, så læs med her

Hvert år i december sidder man i samme dilemma, hvad skal jeg give min partner i gave.

December er den måned i året hvor vi give hinanden flest gaver. Julen er og hele julemåneden er nærmest en haglbyge af gaver. Hvilket jo alt i alt ikke er så tosset når man modtager dem. Problemet er at finde på hvad der skal være i dem. 

Det er give kæresten eller partneren en gave er ikke altid lige nemt. Når vi snakker mænd ønsker de sig for det meste bare en ny computer, ny fladskærm, nye alufælge eller noget andet stort der koster en formue. Spørger du en kvinde, så er der en liste så lang med ting mænd sjældent aner hvad er. Så hvad skal man købe for ikke at lande i fedtefadet ?

Gaver til kvinder!

Lad os starte med kvinderne. Her er der for det meste nok at vælge imellem. Der er dog nogle faldgruber. Uanset hvor god en ide det er at købe noget frækt lingeri til hende, så giver det helt klar bagslag hvis du køber en helt forkert størrelse. Derfor er det med at lave lidt research. Hvad er det hun kan lide, hvad farver er hun vild med. Tjek hendes klædeskab og se hvad størrelse tingene har. Det gælder naturligvis om at være diskret. Hvis ikke du har mod på dette så er der andre ting du kan vælge. Hendes ynglingsparfume er altid et hit. Den finder du normalt forrest i samling på badeværelset. Der er også muligheden for at give spa oplevelse andet wellness. Kvinder elsker at blive forkælet. 

Gaver til mænd!

Mænd er som de fleste ved relativ simple væsner. Det ses også på gavelisten. Noget der altid hitter er en god flaske alkohol. Her skal du bare vide om de er til whiskey, rom, cognac eller andet. En ting man også altid får points for er at give noget til interessen. Det kan være sportsudstyr eller værktøj til gør-det-selv manden. 

Gaver til jer!

Julen er typisk en travl måned, så det er en god ide at huske hinanden. Specielt det intime og sexlivet går tit tabt i en travl hverdag. De seneste år har den erotiske julekalender vundet kraftigt indt. 24 låger eller kasser gemmer på sexlegetøj eller lingeri der dagligt skal afprøves. Dermed bliver december hurtigt til en hed måned, og en til en jul i aldrig glemmer. 

15 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *