Mangler du Bluetooth pods? 

Hos os kan man se et godt katalog af Bluetooth høretelefoner, vi er specialister inden for Blackpods, og ved hermed hvad som er vigtigt, når man skal købe nye Bluetooth headset. Noget af det afgørende du skal tage højde for er brugstiden, altså hvor lang tid du kan lytte til ens favoritpodscast eller dit favorit track. Er man ude at gå en lang tur og vil lytte til podcast på hele tiden er det dejligt, at den kan bruges i så lang tid, som man regner med at være afsted i skoven for at gå.  

Powerbank etui 

Mange nyere Blackpods kommer i et etui, som er en lille æske, som man kan lægge sine Bluetooth pods i. Her assisterer etuiet dig med at holde styr på dine Blackpods i og derved garanterer, at du ej taber den ene af sine pods. Etuiene i dag ligeledes bruges som powerbank, så mens man ikke bruger til podcast, så oplader etuiet ens Bluetooth høretelefoner og man vil kunne erfarer en længere over all høretid, det er hvad blackpods dk vil kalde for genialt. 

Til hverdagsbrug 

Apple AirPods er en stor del af dagligdagen, da du tit benytter disse i din dagligdag. Her tager man Bluetooth headset frem når man skal vente på noget eller er i kollektiv trafik. Derfor er det vigtigt at du har ladet Apple AirPods op, så du ej skal kigge ud i luften og ikke kan nyde podcast.  

Er du en bevægelig type? 

Er du i fitnesscenteret og ofte oplever at der er en ledning i vejen, der forhindrer dig i for at man kan udføre ens træning korrekt, så er trådløst headset den stærkeste løsning til en, da de er foruden ledning og herved garanterer dig at der ikke er noget, som forstyrrer en, så man kan fokusere på det, som er vigtigt.  
Det er ej kun i sportens elementer, at Bluetooth headset er dejlige, da de snildt kan anvendes i hjemmet, når du tager opvasken fordi du kan benytte ens tid effektivt eller blot få det gunstigste ud af en irreterende pligt, som en skal klare derhjemme og som du blot helst vil slippe for.  

Kan anvendes på jobbet 

Apple AirPods kan anvendes, hvis du er på jobbet og vil føre opkald, da mange Bluetooth pods nu er med mikrofon, så du slipper for at skulle holde telefonen oppe ved øret. Så kan man ligeledes bruge begge arme samtidig og kan nemmere håndtere en forespørgseler  

Vær foruden besvær 

Bluetooth høretelefoner er ledningsfrie og dermed undgår man det besværlige ledningspinat, som du hurtigt kan have med høretelefoner, der har ledninger, som hurtigt kan blive viklet sammen og dermed tager dig tid at vikle ud for blot at skulle lytte til lydbog. Med Apple AirPods undgår du alt det besvær, som kan komme ved høretelefoner der er med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne ødelægges og dermed gøre dine høretelfoner ubrugeligt. Det kan man let være foruden med trådløst headset 

Hos BlackPods dk finder du ens næste Blackpods.