Den virkelig dejlige tur i Spanien

Det var en mandag, og jeg var lige stået op på det smukkeste hotel. Jeg er lige nu i Italien, hvor jeg er på ferie hernede i 1 uge. Mig og min familie har været her i 5 dage, og det er bare så hyggeligt. Vi elsker det hernede, og alt er bare skønt. Maden er helt fantastisk og det er så dejligt. Det var så koldt i Danmark, og helt anderledes her. Der hver dag over 25 grader. Det virkelig varmt. Så er maden hernede også virkelig bare lækkert. Jeg ville ønske at vi kunne være her i flere dage. Men vi skulle tilbage til Danmark om to dage. Da jeg stop op begyndte jeg at gøre mig klar. Jeg spiste noget morgenmad i deres brunch, og så tog jeg op igen for at børste mine tænder. Efter aftalte mig og min bror at tage ud på stranden. Stranden lå så tæt på os, og det var så dejligt. Vandet var ikke koldt, og der var vilde bølger dernede. Vi elskede det. Vi var på stranden i 2 timer cirka. Det var virkelig hyggeligt. Efter valgte vi at tage ud på en restaurant, for at få bestilt noget mad. Det var en virkelig lækker restaurant, hvor man virkelig fik god mad. Der gik så en uge, og det var tid til at vi skulle tilbage til Danmark. Det var så ærgerligt, og jeg ville så gerne være her i længere tid. Da vi kom tilbage til Danmark, tog jeg lige forbi fixphone.dk. Jeg ville gerne have min iPhone skærm skiftet, som jeg fik smadret i Spanien. Jeg ville heller ikke bruge min tid dernede på at få den skiftet, og jeg vidste heller ikke om de kunne finde på snyde mig, når de kunne se jeg ikke var derfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *