Du har måske hørt om Yaki tyggeben til hunde. Tyggebenet består af hård ost, fra en opskrift fra de gamle Himalaya bjerge. Opskriften er fremstillet med henblik på et tyggeben til hunde, som ikke bare holder i lang tid, men som også er fedtfattige, så selv tykke hunde, kan forkælet med et Yaki tyggeben.

Hvorfor vælge Yaki?

Du tænker måske, at du hellere vil give din hund et almindelig tyggeben af oksehud, end at give den ost. Men hvad ville du synes om at spise koteletter hver dag. En god variation kan være en fordel, men når du vælger Yaki, så kan du også være sikker på, at det tyggeben fra Yaki, ikke er spist lige foreløbig, for konsistensen gør, at der skal tygges længe og ofte. Så der er mange timers underholdning i et enkelt tyggeben. KØB Yaki Tyggeben til hunde allerede i dag. 

Derfor skal dit hund have tyggeben jævnligt

Uanset om du har en hund, der er hvalp eller ældre hund, så er et Yaki tyggeben lige sagen. Tyggebenet fås i forskellige størrelser, så det passer til din hunds størrelse. Det er dog vigtigt, at din hund har noget at tygge i, for det er hundens måde at børste sine tænder på. Når det tygger, fjerner det nemlig tandsten og plak fra hunden, så der ikke opstår infektioner og huller. 

Udover det, så er det sundt for hundens hjerne at fokusere på en bestemt begivenhed, nemlig at tygge, som ligger til hundens natur og instinkter. Især når hunden er hvalp, og den skifter tænder, så er det vigtigt, at den har noget at tygge i, for hvis den ikke har det, så finder den bare noget andet i huset, som den kan tygge i. Derfor er det vigtigt, at man sørger for, at hvalpen kan opfylde sit tyggebehov, når gummerne klør.