De bedste Yaki Tyggeben til hunde

Du har måske hørt om Yaki tyggeben til hunde. Tyggebenet består af hård ost, fra en opskrift fra de gamle Himalaya bjerge. Opskriften er fremstillet med henblik på et tyggeben til hunde, som ikke bare holder i lang tid, men som også er fedtfattige, så selv tykke hunde, kan forkælet med et Yaki tyggeben.

Hvorfor vælge Yaki?

Du tænker måske, at du hellere vil give din hund et almindelig tyggeben af oksehud, end at give den ost. Men hvad ville du synes om at spise koteletter hver dag. En god variation kan være en fordel, men når du vælger Yaki, så kan du også være sikker på, at det tyggeben fra Yaki, ikke er spist lige foreløbig, for konsistensen gør, at der skal tygges længe og ofte. Så der er mange timers underholdning i et enkelt tyggeben. KØB Yaki Tyggeben til hunde allerede i dag. 

Derfor skal dit hund have tyggeben jævnligt

Uanset om du har en hund, der er hvalp eller ældre hund, så er et Yaki tyggeben lige sagen. Tyggebenet fås i forskellige størrelser, så det passer til din hunds størrelse. Det er dog vigtigt, at din hund har noget at tygge i, for det er hundens måde at børste sine tænder på. Når det tygger, fjerner det nemlig tandsten og plak fra hunden, så der ikke opstår infektioner og huller. 

Udover det, så er det sundt for hundens hjerne at fokusere på en bestemt begivenhed, nemlig at tygge, som ligger til hundens natur og instinkter. Især når hunden er hvalp, og den skifter tænder, så er det vigtigt, at den har noget at tygge i, for hvis den ikke har det, så finder den bare noget andet i huset, som den kan tygge i. Derfor er det vigtigt, at man sørger for, at hvalpen kan opfylde sit tyggebehov, når gummerne klør.

14 comments

 1. Unqսestionably imagine that that you stated. Your faνourite reason seemed
  to be ߋn the web the simplest factοr to have
  in mind of. I say to you, I certainly get irked even as other people think
  about worries thаt they plainly do not undеrstand about.
  Υou manageԁ to hit the nail upon the top as neatly as defined out thе
  entiгe thing with no need side effеct , other people can take a signal.
  Will probɑbly be back to get more. Thanks

  Here is my websіte immigrationnews

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *